Klanten aan het woord.

Testimonials

 • Jouw manier van begeleiden heb ik ervaren als zacht, nadrukkelijk en mild. Een bijzondere manier van bewegen teneinde je eigen energie te raken, in beweging te brengen om verder te ontspannen en daardoor spanningen los te laten. Maar in ieder geval heel erg bedankt voor een mooie en inspirerende ervaring.
 • Dankzij de rustige en afgestemde begeleiding en ervaringsoefeningen van Yves, kon ik contact maken met mijn pure energie. Op het moment dat die ging stromen, kwamen ook vastgezette energieën los. In de ontspanning vonden ook die hun weg. Een hele bijzondere en bevrijdende ervaring!
 • Dankzij de sessie met Yves voelde ik precies waar het wel en niet stroomde in mijn lichaam. En dankzij de prettige bewegingsoefeningen en bewustwording kon ik bij de pijn blijven. Ik voelde hoe de pure energie die we vanuit onze kern kunnen aanspreken en altijd beschikbaar is, de plekken die vastzaten in mijn lichaam raakten zodat het weer ruimte kreeg.
 • Ik werd geraakt door de workshop van Yves. Heel mooi om te voelen dat spanning verdwijnt wanneer je het positieve voedt. Heel bijzonder dat je zoveel kunt lezen aan iemand zijn houding. Erg interessant!
 • Goedemiddag Yves, ik wou gewoon even zeggen dat ik heel blij ben dat ik donderdag kwam. Ik was steendood en heb mezelf verplicht om te komen. Ik kwam buiten en voelde me een heel ander mens! Dankjewel
  Elly
 • Heel blij en dankbaar dat ik je boek uit heb. Ik ben terug van vooraf aan begonnen. Ik heb veel duidelijkheid gekregen waar ik al jaren naar op zoek was.
  Livine
 • Jouw inzichten zijn fantastisch. Ik vind jouw werk echt top.
  dr. J. Borms
 • Lieve Yves, na gisteren voel ik, dat jou behandeling op de tafel me erg goed doen!
  Op de een of andere manier, gaat vandaag het oefenen beter/ gemakkelijker.
  Dank voor dit alles en de wijze lessen, die ik iedere
  keer mag ontvangen.
  Francien
 • Eerst en vooral wil ik je graag laten weten dat ik aangenaam verrast was van onze eerste afspraak omdat ik onmiddellijk voelde dat dit is wat ik nodig heb.  Een ontbrekend stukje in mijn lange zoektocht naar een vrijer leven.
  Toch heeft het mij volledig ondersteboven gehaald.
  Michèle
 • Ik wilde je toch even laten weten dat ik genoten heb van de workshop vorige zondag.
  Het helpt me enorm om terug meer te halen uit mijn dagelijkse oefeningen.
  Annemie
 • Dankzij de behandeling van gisteren voelt het vandaag van overleven naar weer leven… er staan. Dankjewel.
  Jona
 • Ik was al even bezig met meditatie, maar voelde dat deze oppervlakkig bleef. Toen ik bij Yves terechtkwam, ging er een wereld voor me open. Ik leerde écht ontspannen, kwam in contact met mezelf en kreeg inzichten voor zowel de lange termijn als het dagelijkse leven. Ik werd fysiek, mentaal en energetisch gezonder. De combinatie van fysiek-meditatieve oefeningen en gesprekken werkt perfect voor mij. Ik heb al vele therapieën geprobeerd, maar Yves is de enige bij wie ik ben blijven plakken en ik kijk wekelijks uit naar onze afspraak. Zijn er dingen uit mijn getuigenis die bij jou resoneren? Maak dan zeker eens een afspraak. Heb je geen idee waar dit allemaal over gaat? Maak dan ook zeker eens een afspraak, en je zal het begrijpen.
  Ellen
 • Bij Yves kom ik echt tot rust. Hij leert me wat echt ontspannen is en voelen in mijn lichaam. Een reis is nooit te ver om je doel te bereiken. Als je meer rust en vrijheid wil ervaren in jezelf raad ik zeker aan om met Yves aan de slag te gaan. Dit is het enigste wat tot nu toe bij mij duidelijk werkt. Een meerwaarde voor de rest van je leven. Thanks Yves!
  Brigitte
 • Topcoach, direct resultaat !
  Nu 4 jaar na de kennismaking met Yves hebben we samen heel wat stappen vooruit gemaakt. Een wereld van verschil.
  Evy
 • Enkele jaren geleden las ik op 1dag het boek “Tune in en stroom” van Yves uit. Ik was getriggerd door de techniek die hij beschreef en voelde toen reeds dat ik met de auteur wilde kennismaken. Toen we “toevallig” op FB bevriend geraakten en ik een post over de Gentle Moving Treatment las, wist ik dat ik een afspraak wilde maken en uiteindelijk kwam ik op de tafel bij Yves terecht. Hoe goed hij alles ook uitgelegd had in zeer begrijpbare woorden, je moet het gewoon ervaren. Ik wil dit dagelijks ervaren, dus ik weet wat me te doen staat. Training, training, training in ontspannen en de energie laten stromen … mijn ogen zijn weer een stukje verder geopend. En ik voel nu reeds dat het mijn gezondheid ten goede komt.
  Dankjewel Yves voor de inzichten en de ervaring … ik kan het iedereen aanraden
  Hilde
 • Een vriendin van mij is bij jou geweest en was heeeeeel tevreden.
  Vera
 • Een integere naar de essentie gaande energetische behandeling, plus een hele fijne mentale/emotionele begeleiding die Yves je biedt om zo inzicht te geven in het energetische en fysieke lichaam … een therapeut die zijn kennis gedegen en in alle nederigheid uitdraagt. Een veilig en professioneel kader word je geboden. Als zelf Kinesitherapeute zijnde kan ik met hand op mijn hart mijn collega Yves aanbevelen.
  Joke
 • Ik had onlangs een sessie bij Yves vooral om mijn rug, maar ook om energie uit te balanceren. Absolute aanrader. Voelde als een warm dekentje na de behandeling. Maar Rust – Verlichting – Ruimte en Ontspanning. Bijzonder mooie en helende ervaring. Zo fijn om dichter bij mezelf te komen.
  Dankjewel hiervoor Yves
  Katrien
 • Ik heb veel aan jouw wijze raad gehad. 1000 maal dank. Ik had/heb soms nog weinig zelfvertrouwen, maar heb de kracht door jou gekregen om definitief mijn droom/gevoel te volgen. Weg zekerheid maar ik ben veel gelukkiger en heb veel meer voldoening.
  Veerle

 

Je lichaam zit in je ziel.

Y. Verbeeck