Informeren en inspireren.

Lezingen

In een lezing informeer ik je graag hoe het komt dat lichamelijke en mentale symptomen, klachten tot ziektes zowel als onaangename situaties ontstaan en blijven bestaan. Je leeft volgens overgeërfde, vertrouwde patronen en overtuigingen. Dit begrijpen is de sleutel om de poort te openen naar herstel.

Eens de poort los is, leg ik je uit hoe je naar binnen gaat. Je ontdekt jouw vergeten, natuurlijke zijn.

Aangezien je over het algemeen zo lang vertoefd hebt aan de verkeerde kant van de poort, is het nodig dat je terug kan buigen op heldere richtlijnen en eenvoudige oefeningen. Deze zet ik op een rijtje.

De lezingen hebben een heel duidelijke opbouw zodat iedereen goed kan volgen. Ik gebruik een toegankelijke taal. De theorie is doorspekt met voorbeelden uit mijn 30 jaar praktijk.

De lezingen kunnen interactief zijn indien er vraag naar is en de ruimte het toelaat dat de deelnemers eenvoudige oefeningen kunnen uitvoeren.

Een lezing kan zowel overdag als ’s avonds, ook in het weekend.

Een minimum van 1u30min. Zeker als het interactief is kan, indien gewenst, een lezing vele uren duren. Ik ben nu eenmaal een spraakwaterval. 🙂

03/02/2023, 00:00

Lezing in Krabbendijke, Nederland

Echt ontspannen en vrij bewegen

Als je de essentie van ontspanning terug wil ontdekken en in alle vrijheid gezond en blij wil leven. Ik leg graag uit hoe dat kan met ontspanning, meditatie en eenvoudige oefeningen.

Waar: Bij Francien, Rosierlaan 23, 4413HC Krabbendijke, Nederland
Wanneer: vrijdag 03 februari 2023 van 19u30-21u00
Maximum: aantal deelnemers: 10
Bijdrage: 5 euro

Inschrijven

Je energie voedt, heelt en beweegt je lichaam.

Yves Verbeeck