Mental Energetic Body Treatment

Individueel

Toen Meester M. Martello tegen me zei: ‘I have to pull it out of you.’ wist ik niet wat hij juist bedoelde. Met persoonlijke begeleiding zorgde hij ervoor dat ik me bewust werd van mijn innerlijke kracht en hoe ik van daaruit kan bewegen/leven.

Ik neem je letterlijk mee op deze ontzettend boeiende reis zowel naar binnen door met een unieke vorm van ‘massage’ je terug bewust te maken dat je ontspanning vol aangename energie zit die weet wie je bent en op zich beweegt en de weg terug naar buiten waar ik met je mee beweeg waardoor je bewust ervaart hoe jouw energie je lichaam meeneemt in de meest optimale beweging.  Je krijgt tailor made, duidelijke wegwijzers om thuis zelf heel eenvoudige oefeningen te kunnen oefenen. Je ervaart heel concreet hoe het voor jou voelt.

En daar stopt het nog niet…

Je evolueert in je oefening naarmate je meer ontspant en toelaat dat je meest optimale energetische uitvoering van de oefening die al in je aanwezig is je lichaam beweegt. Dit is cruciaal. Aangezien het energetisch al in je aanwezig is, kan je dat ervaren zonder dat je fysiek beweegt. Dat is ‘move from the end’. Dan ben je klaar om te ervaren en voelen hoe je optimaal beweegt en je niet laat afleiden door gelijk welke spanning die toch nog aanwezig is. Het is een cosmische wet dat je lichaam jouw optimale energie moet volgen waardoor spanningen op alle niveaus oplossen.

Elke oefening is een symbool voor het leven. Het wordt kristalhelder hoe je jouw beste leven vorm kan geven waardoor al de rest als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Het is dan aan jou om deze ervaring terug op te zoeken in het begin van elke dag en heel de dag van daaruit te leven.

Beoogde resultaat:

Bewust ontspannen vol aangename energie een unieke vorm geven aan jouw leven.

Voor wie?

Als je bewust bent en voelt dat je leven niet loopt zoals je zou willen en je bent bereid om tijd en energie te investeren om jezelf terug op de rails te krijgen. Je bent het beu om problemen te moeten oplossen, continu het gevoel te hebben brandjes te moeten blussen en je wil het over een andere boeg gooien.

Met Het NIeuwe Bewegen ga je in uw ontspanning op zoek naar dat wat WEL juist is voor jou en geef je dat, in alle vrijheid en los van alles, jouw unieke vorm waarvan alle bouwstenen al in je aanwezig zijn.

Ben je klaar voor jouw leven?

We zijn vergeten wat ontspanning is.

Yves Verbeeck