op jouw maat

Individueel

Passief

Heb je het gevoel dat alles energie kost? Ben je jezelf verloren of zie je door het bos de bomen niet meer? Komen klachten, lichamelijk of mentaal, telkens terug, ook al is het in een andere vorm?

Spanning en stress maken je lichaam hard, zorgen dat je focus op problemen ligt en blokkeren jouw energie.

Je ligt comfortabel op een massagetafel. Met specifieke grepen uit verschillende systemen maak ik je spanningen los, zorg voor een diepe rust en transformeer de vrijgekomen ‘negatieve’ energie waardoor je opgeladen wordt.

Je wordt een unieke, innerlijke beweging gewaar. Ik vang deze beweging op en neem je lichaam mee. Dit is een zeer diepgaande ontspanning.

Als je van de tafel komt, bruis je van jouw energie en ziet je geest oplossingen. Je voelt een drive om ze effectief uit te voeren.

De behandeling duurt 1 uur.

Actief

Heb je het gevoel dat alles energie kost? Weet je wat je zou moeten doen maar kom je niet in beweging? Weerhouden fysieke klachten je om je droom te verwezenlijken?

Spanningen en stress verkrampen je lichaam en vernauwen je blik. Je houding laat zien waar je spanning vasthoudt. Je compenseert in bewegingen om spanningen te omzeilen. Je leeft niet jouw leven.

Deze behandeling bestaat uit twee delen:

  • Terwijl je rustig op een massagetafel ligt, maak ik spanning en blokkades los en transformeer onmiddellijk de vrijgekomen negatieve energie. Je voelt een diepe rust vol energie. Je wordt jouw innerlijke beweging gewaar.
  • Als je van de tafel komt, laat ik je voelen hoe jouw zuivere energie je lichaam en geest beweegt.  Door zachte aanraking breng ik je in jouw optimale houding en ik beweeg letterlijk mee in jouw harmonieuze bewegingen.

Deze behandeling opent blokkades en transformeert de vrijgekomen energie. Je ontdekt jouw energie en innerlijke beweging die zorgt voor een optimale houding en moeiteloze, krachtige beweging. Dit kan je continu in je dagelijks leven toepassen. Je leeft het leven waarvoor je in de wieg gelegd bent.

Dit is een behandeling van 2 uur.

 

We zijn vergeten wat ontspanning is.

Yves Verbeeck