Individueel, workshop of lezing

Aanbod

Individueel

Er zijn verschillende aspecten die in een individuele sessie aan bod kunnen komen afhankelijk wat er nodig is op dat moment. Iedereen is uniek net zoals elke evolutie. Het is juist heel krachtig in te gaan op dat wat het moment vraagt.

Terwijl je op een massagetafel ligt:

  • met specifieke ‘massagegrepen’ maak ik spanningen los en transformeer de vrijgekomen energie
  • ik begeleid een ontspanningsoefening, de drie cirkels van ontspanning, evolutie naar meditatie en de drie cirkels van meditatie

In stand

  • je ontdekt ontspannen staan en bewegen
  • ik beweeg met je mee om ontspannen bewegen te laten voelen
  • je ontdekt de interne principes van zitten en staan. Je ervaart hoe je Zelf voor de meest optimale houding zorgt
  • Ik beweeg met je mee en laat energetisch bewegen voelen
  • Je versterkt je energie door steeds meer je Zelf toe te laten als ik je ’test’

Je ontdekt dat je vanuit je Zelf krachtig, vol vertrouwen en vrij van (onaangename) omstandigheden leeft in deze maatschappij.

Juist zo ben je heel aangenaam en constructief aanwezig in de maatschappij.

.

Workshops

In kleine groepjes gaan we door twee delen:

* Terwijl je op een matje ligt, bied ik je unieke en heel specifieke richtlijnen aan om je ontspanning terug te vinden en te laten evolueren naar meditatie. Je ontdekt je Zelf en oefent je daar op te blijven richten, wat zich ook aandient. Je Zelf neemt toe terwijl de energie van overgeërfde trauma’s, gewoontes en overtuigingen afneemt. Je ontdekt de meest aangename beweging in de stilte.
* Ik onthul de innerlijke principes die beschrijven wanneer je Zelf voor je houding en je bewegingen zorgt. We genieten optimaal van enkele eenvoudige oefeningen. Deze ervaring kan je toepassen in je dagelijkse leven. We oefenen ook met twee wat extra feedback geeft, we dagen elkaar uit om vanuit jeZelf te blijven staan en bewegen onder druk, om elkaar te steunen en gewoon omdat het leuk is.

Ik hou de groepjes klein (4 tot 8 deelnemers) zodat ik persoonlijk kan corrigeren en laten voelen hoe je ontspannen/energetisch zit, staat en beweegt. Deelnemers geven aan dat ze alleen niet zouden ontdekken wat ik hen laat voelen.

Door steeds meer je Zelf te ontdekken, verhoogt je energietrilling. Het is de informatie wie je bent en wat voor jou juist is. Tevens is het ook een beweging op zich. Het is dan de kunst om deze innerlijke beweging de drijfveer te laten zijn van de fysieke beweging. Dit continu blijven doorleven betekent dat je jouw unieke leven op de meest optimale en aangename manier vorm geeft.

.

Lezingen

De lezingen hebben een heel duidelijke opbouw zodat iedereen goed kan volgen. In een toegankelijke taal en doorspekt met voorbeelden uit mijn 30 jaar ervaring leg ik uit wat ontspanning echt is en welke richtlijnen je dient te volgen om je ontspanning terug te vinden, waarom dit nodig is om je ware Zelf terug te ontdekken en hoe je van daaruit beweegt en welke richtlijnen zich dan tonen. Zo is de stap haalbaar om van daaruit te leven.
Dit is nodig als leidraad om te beseffen dat je op het juiste spoor zit in de zalige ontdekkingstocht van echte ontspanning en vrij bewegen.
De lezingen kunnen interactief zijn indien er vraag naar is en de ruimte het toelaat dat de deelnemers eenvoudige oefeningen kunnen uitvoeren.
Een lezing kan zowel overdag als ’s avonds, ook in het weekend.
Een minimum van 1u30min. Zeker als het interactief is kan, indien gewenst, een lezing makkelijk tot 3 uur duren.

We zijn vergeten wat ontspanning is.

Yves Verbeeck