Moving Soul Massage

Individueel

Moving Soul Massage

Heb je het gevoel dat alles energie kost? Ben je jezelf verloren of zie je door het bos de bomen niet meer? Komen klachten, lichamelijk of mentaal, telkens terug, ook al is het in een andere vorm?

Spanning en stress maken je lichaam hard, zorgen dat je focus op problemen ligt en blokkeren jouw energie.

Tijdens een Moving Soul Massage lig je comfortabel op een massagetafel. Ik pas het L.O.T. principe toe: Losmaken, Ontspannen/Openen en Toelaten/Transformeren. Met specifieke grepen uit verschillende systemen maak ik je spanningen los, zorg voor een diepe rust en transformeer de vrijgekomen ‘negatieve’ energie waardoor je opgeladen wordt.

Je wordt een unieke, innerlijke beweging gewaar. Je ziel wordt wakker. Je lichamelijke veerkracht en soepelheid neemt toe, je geest wordt helderder en je ademhaling dieper en ruimer.

Als je van de tafel komt, bruis je van jouw energie en ziet je geest oplossingen. Je voelt een drive om ze effectief uit te voeren.

Moving Soul Massage is een behandeling van 1 uur.

Gentle Moving Treatment:

Heb je het gevoel dat alles energie kost? Weet je wat je zou moeten doen maar kom je niet in beweging? Weerhouden fysieke klachten je om je droom te verwezenlijken?

Spanningen en stress verkrampen je lichaam en vernauwen je blik. Je houding laat zien waar je spanning vasthoudt. Je compenseert in bewegingen om spanningen te omzeilen. Je leeft niet jouw leven.

Gentle Moving Treatment bestaat uit twee delen:

  • Terwijl je rustig op een massagetafel ligt, pas ik het L.O.T. principe toe: Losmaken, Ontspannen/Openen en Toelaten/Transformeren. Ik maak spanning en blokkades los en transformeer onmiddellijk de vrijgekomen negatieve energie. Je voelt een diepe rust vol energie.
  • Als je van de tafel komt, laat ik je voelen hoe jouw zuivere energie je lichaam en geest voedt, heelt en beweegt.  Door zachte aanraking breng ik je in jouw optimale houding en ik beweeg letterlijk mee in jouw harmonieuze bewegingen.

Gentle Moving Treatment transformeert blokkades en ‘gevangen’ energie. Je ontdekt jouw energie en innerlijke beweging die zorgt voor een optimale houding en moeiteloze, krachtige beweging. Dit kan je continu in je dagelijks leven toepassen. Je leeft het leven waarvoor je in de wieg gelegd bent.

Gentle Moving Treatment is een behandeling van 2 uur.

 

We zijn vergeten wat ontspanning is.

Yves Verbeeck