Wat is jouw innerlijke drive?

Missie / Visie

MISSIE

De richtlijnen om jouw ontspanning terug te ontdekken liggen zo voor de hand dat je er voorbij kijkt. Je kan niets doen om te ont-spannen. Alleen in ontspanning komen er heel veel stofjes in je lichaam vrij om te verteren, herstellen EN leven. Dit is de relaxatie-reactie.

 

 

in ontspanning vind je ook een onuitputtelijke, subtiele, niet-voorgevormde energie. Het vraagt een specifieke intentie om deze energie een vorm te geven waardoor de beleving van jouw ontspanning evolueert. Heel bijzonder is dat je door dezelfde ontspanning vanuit deze beleving moeiteloos krachtig beweegt.

 

Omdat te ontdekken en toe te passen heb je een een oefensysteem nodig.

Ik heb daarvoor een heel toegankelijk systeem op punt gesteld. Zie op de pagina HNB voor meer info.

Een oefensysteem dat uitsluitend gericht is op het ontdekken (ontspanning), beleven (meditatie) en uitvoeren van oefeningen vanuit jouw energie (meditatief bewegen).

Aangezien jouw energie een  natuurlijke basis is voor alle bewegingen, is het een meerwaarde tot een noodzaak in elk oefensysteem van gelijk welke sport of revalidatie. Het mooie is dat de bestaande systemen niet hoeven te veranderen. Ook in bedrijven zijn de mogelijkheden legio, o.a. de ergonomie, teambuilding, efficiënt vergaderen,…

Door ’s morgens bewust te zijn van jouw unieke energie kan je al de dagelijkse handelingen ontspannen uitvoeren. Telkens als de beleving afneemt, keer je terug naar je ontspanning, Je merkt dat alles vlotter en efficiënter gaat en dat de creatieve ideeën zich meer tonen.

VISIE

Als iedereen ageert vanuit zijn/haar verteer, herstel EN leef respons in ontspanning en niet re-ageert vanuit de vecht,vlucht OF verstijf respons in stress,  dan leven we in een andere wereld.

Wees niet verrast door de eenvoud, dat maakt het juist zo waardevol en uniek.

De ontspanningsreactie is de leef, verteer en heel reactie.

Yves Verbeeck