Wat is mijn innerlijke drive?

Visie / Missie

MISSIE

Mijn missie is je terug in contact brengen met jouw authentieke, innerlijke drive en kennis om  voluit ontspannen, creatief en gezond te bewegen/leven.

VISIE

Het gaat vooral over de intentie van waaruit en de beleving waarmee we oefeningen uitvoeren.

 

Zodoende zijn er twee mogelijkheden om terug te ontdekken hoe we vanuit onze innerlijke drive kunnen bewegen:

1.    Een oefensysteem dat uitsluitend gericht is op het ontdekken (ontspanning), beleven (meditatie) en uitvoeren van oefeningen vanuit de innerlijke drive (meditatief bewegen). Ik heb daarvoor een heel toegankelijk systeem op punt gesteld. Zie op de pagina EBT voor meer info.

2.    Onze innerlijke drive en kennis is een  natuurlijke basis voor alle bewegingen van het dagelijkse leven. Dus is het een meerwaarde tot een noodzaak in elk oefensysteem van gelijk welke sport of revalidatie. Het mooie is dat we de bestaande systemen niet hoeven te veranderen. Ook in bedrijven zijn de mogelijkheden legio, o.a. de ergonomie, teambuilding, efficiënt vergaderen,…

Het is mijn intentie mensen te begeleiden dat ze weten hoe ze moeten leven vanuit hun innerlijke drive en kennis en ervaren hoe dat voelt.

Het is mijn overtuigingen dat we dan in een andere wereld leven. Wees niet verrast door de eenvoud, dat maakt het juist zo mooi.

De manier om ‘chi’ te verzamelen is soepelheid bevorderen.

Lao Tsu