Missie

Ik stel vast dat de hedendaagse samenleving, met alle moderne vooruitgang zoals o.a. de mogelijkheid om je te verplaatsen met de wagen, hoge snelheidstreinen en vliegtuigen en met elkaar te communiceren over heel de wereld met internet, social media en draadloze telefoons…, inmiddels ook een keerzijde heeft.

Heel veel mensen lopen gebukt onder stress en leven eerder vanuit de vecht-vluchtreactie. Zo leef je vanuit een beperkte energiebron, wat niemand lang kan volhouden. De natuur heeft deze reactie alleen voorzien voor noodsituaties.

Door bijna continu in stress en spanning te leven ben je vergeten dat je heel actief en ontspannen kan leven vanuit de relaxatierespons, waarrond ik specifieke richtlijnen vond in de rijke traditie van chi kung en tai chi. Ze zijn echter heel poëtisch omschreven en daarom moeilijk te begrijpen voor de moderne mens. Gelukkig bewijst de quantumfysica het bestaan van energie (chi) en geeft de epigenetica het effect aan van energie op je genen en dus op heel je lichaam.

Vanuit mijn jarenlange kennis, expertise en ervaring ontwikkelde ik het unieke trainingsconcept EBT (Energetic Body Training), een toegankelijk oefensysteem, waarin de inzichten en wegwijzers van het Westen en het Oosten samenkomen.

Ik voelde de noodzaak om dit trainingssysteem meer bekendheid te geven. Vandaar het boek Tune in en stroom, beweeg vanuit jouw de oneindige levensenergie.

Leven vanuit jouw unieke energie kan de kwaliteit van je leven enorm verbeteren. Je geest wordt meer helder en alert, je lichaam wordt soepeler en veerkrachtiger, je vindt meer dynamische stabiliteit, je intuïtie versterkt en je krijgt weer controle over je leven.

Kortom, je vindt wat juist is voor jou en je leert om van daaruit de richting van jouw leven zelf te bepalen.

Ben jij klaar om in te tunen op jouw oneindige levensenergie en je leven te ervaren als een stroom van mogelijkheden waar je in alle vrijheid kan uit kiezen?

De manier om ‘chi’ te verzamelen is soepelheid bevorderen.

Lao Tsu