Wat is jouw innerlijke drive?

Missie / Visie

MISSIE

Terug in contact komen met jouw authentieke, innerlijke drive en kennis om  voluit creatief en gezond te bewegen/leven is alleen mogelijk in de leef- verteer- en heel reactie (relaxatie-reactie).

 

 

Om die innerlijke drive en kennis te ontdekken, is het noodzakelijk om  verder te ontspannen in jouw ontspanning. Dit vraagt een specifieke intentie waardoor de beleving van jouw ontspanning evolueert. Heel bijzonder is dat je door dezelfde ontspanning vanuit deze beleving moeiteloos krachtig beweegt.

 

Omdat te ontdekken en toe te passen heb je een een oefensysteem nodig.

Ik heb daarvoor een heel toegankelijk systeem op punt gesteld. Zie op de pagina MEBT voor meer info.

Een oefensysteem dat uitsluitend gericht is op het ontdekken (ontspanning), beleven (meditatie) en uitvoeren van oefeningen vanuit de innerlijke drive (meditatief bewegen).

Aangezien deze innerlijke drive en kennis een  natuurlijke basis is voor alle bewegingen, is het een meerwaarde tot een noodzaak in elk oefensysteem van gelijk welke sport of revalidatie. Het mooie is dat de bestaande systemen niet hoeven te veranderen. Ook in bedrijven zijn de mogelijkheden legio, o.a. de ergonomie, teambuilding, efficiënt vergaderen,…

Door ’s morgens bewust te zijn van jouw innerlijke drive kan je al de dagelijkse handelingen vol ontspannen uitvoeren. Telkens als de beleving afneemt, keer je terug naar de volle ontspanning, Je merkt dat alles vlotter en efficiënter gaat en dat de creatieve ideeën zich meer tonen.

VISIE

Als iedereen ageert vanuit zijn/haar leef en herstel respons in ontspanning en niet re-ageert vanuit de vecht-vlucht respons in stress,  dan leven we in een andere wereld.

Wees niet verrast door de eenvoud, dat maakt het juist zo mooi.

De ontspanningsreactie is de leef, verteer en heel reactie.

Yves Verbeeck