Ontdekken, toelaten en vorm geven.

Missie / Visie

MISSIE

Mensen inspireren en motiveren om hun zuiver bewustzijn te vinden in de ruimte van hun ontspanning en begeleiden om hun bewustzijn de drijfveer te laten zijn van al hun overtuigingen en handelingen.

Ik doe dat door zoveel mogelijk mezelf te zijn. Het talent om als lesgevers alles tot hun eenvoud terug te brengen en duidelijk uit te leggen combineer ik met mijn passie voor ontspanning, heling en beweging. Dat vind je allemaal terug in het systeem ‘Het Nieuwe Bewegen’.

Ik heb de richtlijnen gevonden die nuttig zijn om efficiënt jouw energie te ontdekken en hoe je kan toelaten dat je een unieke vorm geeft aan dat wat al optimaal niet-voorgevormd in je aanwezig is. Net zoals in een eikel  alles aanwezig is om een prachtige eik te worden en elke eik uniek is. Er is tevens geen enkele eik die zal proberen een beuk of berk te worden.

Het is veel efficiënter, gezonder en natuurlijker om door training je persoonlijkheid en talenten te ontplooien, dan te proberen iets van je leven te maken dat niet in je zit.

Ik inspireer jullie met boeken en lezingen en begeleid met workshops en individuele sessies zodat je jouw wondermooie, oorspronkelijke energie vindt en een unieke vorm geeft.

 

VISIE

Ik zie een wereld waar iedereen echt zichzelf is en leeft volgens de zuivere natuurlijkheid die ongeschonden uitsluitend te vinden is in de ruimte van ontspanning.

Welke kleur van ogen je hebt, hoe groot je bent, je talenten en je persoonlijkheid ligt allemaal vast op de meest optimale manier voor jou in jouw bewustzijn dat je altijd kan bereiken in de ruimte van je ontspanning. Waarom zou je dat veranderen?! De vrije keuze die hebt, is welke vorm je eraan geeft.

Wees niet verrast door de eenvoud, noch door de impact die het heeft zowel persoonlijk, familiaal als in de omgang met iedereen in heel de wereld. Dat maakt het juist zo waardevol en uniek.

De ontspanningsreactie is de leef, verteer en heel reactie.

Yves Verbeeck