Echt ontspannen en vrij bewegen.

HNB

Het Nieuwe Bewegen is een heel toegankelijk oefensysteem gebaseerd op ontspanning, meditatie en beweging als symbool voor het leven.

De beschreven richtlijnen zorgen ervoor dat je de essentie van volle ontspanning ontdekt waarna de nodige wegwijzers ervoor zorgen dat je vanuit je Zelf beweegt. Je Zelf is wie je werkelijk bent, namelijk de meest optimale informatie die je lichaam en geest doet functioneren. Je lichaam is veerkrachtig en soepel, je geest helder en alert en je ademhaling diep en ruim. Je hebt een unieke uitstraling waardoor je de omstandigheden die perfect bij je passen opmerkt.

Je ontdekt wat aanwezig is waardoor het effect blijft als je de oefeningen beëindigt.  Zo leef je in alle vrijheid het leven waarvoor je in de wieg gelegd bent. Je ont-wikkelt jouw unieke talenten en persoonlijkheid. Dat is op en top genieten.

CONCREET

  • ontspanning ontdekken door basis richtlijnen te volgen die zo voor de hand liggend zijn dat je er voorbij kijkt en de drie cirkels van ontspanning toelaten
  • je Zelf gewaarworden als een unieke, harmonieuze energie die je lichaam en geest voedt, heelt en beweegt
  • vanuit je Zelf bewegen volgens de interne principes

HET NIEUWE BEWEGEN.

Je merkt dat het uitgangspunt helemaal anders is. Daardoor zijn de richtlijnen om te bewegen, je gezondheid te versterken, te sporten en presteren vanuit je Zelf ook helemaal anders. In het begin is het even wennen. Soms zet je een stapje terug om daarna verder te kunnen springen. Het is de investering meer dan waard.

Een volle stretch heeft een soepel eindgevoel.

Yves Verbeeck