Het Nieuwe Bewegen

HNB

Informeren

Door de veelheid aan informatie waar je toegang tot hebt, is het vaak moeilijk om door het bos de bomen te zien. Daarenboven is er heel wat informatie die niet door de mainstream media wordt verspreid.

Adequate kennis is nodig en kan heel inspirerend zijn. Vandaar dat Het Nieuwe Bewegen informatie verschaft via:

  • Boeken die ik zelf schrijf zoals ‘Kracht in ontspanning’, ‘Insights of a gentle warrior’ en ‘Tune in en stroom’
  • Lezingen
  • Posts op sociale media zoals facebook en LinkedIn
  • Filmpjes op Youtube: yvestaichi

 

Moving Soul Massage

Individuele sessies:

Jouw bewustzijn of ziel is als een dynamische, wondermooie, onbezoedelde energie aanwezig in de ruimte van je ontspanning. Dit kan je alleen gewaarworden voorbij je zintuigen los van collectieve en individuele overtuigingen en gewoontes die voor jou niet juist zijn.

Tijdens een Moving Soul Massage lig je comfortabel op een massagetafel. Ik zet de deur open en bied je een zeer diepgaande ontspanning aan. In de ruimte van jouw ontspanning vind je jouw vergeten, vertrouwde energie die altijd subtiel beweegt. Ik vang jouw zielsbeweging op en neem je daarin mee.

De zielsbewegingen zijn uniek en optimaal passend voor jou. Dit is zo herkenbaar en aangenaam dat nog meer spanningen oplossen en je ontspanning nog verdiept. Deze cirkel gaat altijd verder.

Indien gewenst laat ik je ervaren hoe je zelf in een eenvoudige oefening kan toelaten dat je ziel je lichaam beweegt. Dan is de stap naar zielsgelukkig leven niet meer zo groot.

Het is jouw onbezoedelde energie die je lichaam voedt, doet functioneren en heelt. Moving Soul Massage is dus een passe-partout voor heel veel klachten. Hoe minder je stuurt en hoe meer je toelaat, hoe krachtiger.

Ontdek terug je ware Ziel en beweeg!

Gentle Moving Meditation

Workshops in groep

Over het algemeen neem je aan dat bewegen zoals fitnessen, joggen of fietsen noodzakelijk is om je energie in beweging te brengen. Dat is echter de wereld op zijn kop.

De realiteit is dat je voor het allergrootste deel energie bent die op zich beweegt. Je moet spanning maken om je energie te onderdrukken. Als je daarmee stopt, zal je energie terug vrij komen en stromen.

De eerste stap is zorgen dat je jouw energie terug ontdekt door ze niet meer te onderdrukken. Spijtig genoeg doe je dat veelal door collectief en individueel onbewuste overtuigingen en gewoontes. Gelukkig is jouw oorspronkelijke energie daar los van en onbezoedeld in de ruimte van je ontspanning aanwezig. Dat is meditatie.

Jouw oorspronkelijke energie is je unieke bewustzijn en heeft de meest optimale informatie in zich wie je bent, welk karakter/persoonlijkheid je hebt en de optimale uitvoering van alle bewegingen.

De tweede stap is toelaten dat jouw energie een beweging uitvoert zoals een schaduw en toelaten dat jouw energie je ontspannen lichaam en geest meeneemt in de meest optimale beweging. Je ontdekt jezelf en je geeft jouw unieke vorm aan de beweging/jouw leven. Dat is ‘gentle moving meditation’.

‘Gentle Moving Meditative’ leven is synoniem met natuurlijk leven.

 

Een volle stretch heeft een soepel eindgevoel.

Yves Verbeeck