Ontdek, laat toe, kies, heel, beweeg en leef.

HNB

Het Nieuwe Bewegen is een heel toegankelijk oefensysteem gebaseerd op ontspanning, meditatie en beweging als symbool voor het leven.

De oorspronkelijke informatie en kunde voor jouw meest optimale leven is NU in, doorheen en rond je lichaam niet-voorgevormd aanwezig. Dat ben jij. Het is altijd de bedoeling geweest trouw je Zelf te zijn als je een unieke vorm geeft aan je fysieke leven. Je hoeft je Zelf niet te maken of manipuleren voor gelijk welke reden. Het is juist de kunst om een unieke vorm te geven aan je Zelf. Dit is een totaal ander uitgangspunt dan we gewend zijn. Het kan dan ook in het begin even wennen zijn. Soms zet je een stapje terug om daarna verder te kunnen springen. Het is de investering meer dan waard.

Het Nieuwe Bewegen beschrijft unieke richtlijnen die ervoor zorgen dat je de essentie van ontspanning ontdekt, ervaart hoe je ontspannen beweegt en moeiteloos evolueert tot meditatie. Je ontdekt de niet-voorgevormde realiteit en ervaart hoe lagere trillingen van overgeërfde trauma’s, gewoontes en overtuigingen transformeren in de hoogste trilling, namelijk je Zelf. Nu volg je de interne principes om vanuit jouw oorspronkelijke energie te bewegen. Dit is tevens de meest optimale informatie die je lichaam en geest doet functioneren en zorgt voor een krachtige heling. Dat is mooi meegenomen.

Het effect is dat:

  • je lichaam krachtig, veerkrachtig en soepel is
  • je geest helder en alert
  • je gedachten creatief en intuïtief
  • je ademhaling diep en ruim
  • je een unieke uitstraling hebt waardoor de omstandigheden die perfect bij je passen zich tonen.

Je ontdekt met heel toegankelijke oefeningen wat altijd al aanwezig was waardoor het effect blijft als je de oefeningen beëindigt.  Zos i de link naar je dagelijks leven heel duidelijk. Je leeft in alle vrijheid het leven waarvoor je in de wieg gelegd bent.

Een volle stretch heeft een soepel eindgevoel.

Yves Verbeeck