Inspireren, beleven en ervaren

Workshops

Ik neem de deelnemers mee van het prille begin van ontspanning in een boeiende ontdekkingstocht naar jouw unieke energie. Eens daar aangekomen bied ik eenvoudige oefeningen aan om vanuit deze energie te bewegen.

De workshops kunnen doorgaan in kleine groep (6 tot 8 deelnemers). Zo kan ik de deelnemers hands-on correcties geven en hun unieke energie wakker maken. Tevens kan  ik mee bewegen met een oefening waardoor de deelnemer een ervaring heeft die hij/zij moeilijk alleen kan vinden. Zo kan hij/zij nadien zelf verder oefenen bewust van deze ervaring.

Bij workshops in grotere groepen bouw ik met de groep een energie op die je niet alleen kan bereiken. Zo creëer je een ervaring waar alle deelnemers van genieten.

Een workshop kan zowel overdag als ’s avonds, ook in het weekend.

Een minimum van 3u. Hoe meer tijd er is, hoe dieper je in de ervaring van ontspanning kan gaan en hoe duidelijker je jouw unieke energie ontdekt. Het is dan ook logisch dat je meer beweegt vanuit deze ervaring.

Een workshop kan makkelijk een volledig weekend zijn tot zelfs een volledige week. Je kan ook opteren om een workshop op te delen in 5 delen, telkens een avond bijvoorbeeld.

Neem contact op voor een workshop op maat.

De workshops van één week gaan door in Les Barreaux in het hartje van Frankrijk.

Yoga en Chi Kung: samen één

Men zegt wel eens dat toeval niet bestaat en dat het gewoon soms zo moet zijn. Joanna en Yves kwamen elkaar heel toevallig op een plek tegen die niets met Yoga of Chi Kung te maken heeft. Toch ging al heel snel het gesprek in die richting.

Beiden merkten onmiddellijk de openheid en gedrevenheid om mensen te inspireren bewuster en gezonder te leven. Ieder op hun unieke manier. Er volgende een aantal gesprekken en uitwisselingen waardoor duidelijk werd dat één plus één veel meer dan twee is. De diepgaande principes van Yoga en Chi Kung combineren in één workshop werd hun missie.

En dat is wat we samen als team gaan realiseren!  Een fantastische combinatie van Yoga & Chi Kung met een Live Online Evenement

INHOUD:

Introductie Yves & Yoganna

Je Ben Gong en Chi Kung met Yves Verbeeck, Yoga Nidra en yoga houdingen met Yoganna.

15/05/2021, 00:00

Ontdek hoe jouw energie je lichaam beweegt.

Deze workshop bestaat uit 2 voormiddagen:

  1. ontdek ontspanning en de drie zichzelf en elkaar versterkende cirkels
  2. Ontdek de levendigheid van je energie in je ontspanning en hoe die je lichaam beweegt.

Waar: Online

Wanneer: zaterdag 15 en 29 mei van 9u30 – 11u30

Bijdrage: 30 euro

Inschrijven
16/10/2021, 17:00

Workshop in Frankrijk

Het Nieuwe Bewegen van A tot Z in het hartje van Frankrijk.

Ik neem jullie mee van het prille begin van ontspanning tot aangenaam vol ontspannen bewegen met een aantal heel eenvoudige oefeningen. Een hele week ontspannen, bewegen en genieten in een prachtige domein met heerlijk, gezonde voeding.

Meer info: klik hier

  • Waar: Les Barreaux, Cindré (Frankrijk)
  • Wanneer: 16 – 23 oktober 2021
  • Maximum aantal deelnemers: 10
  • Bijdrage:  €955
Inschrijven

De manier om ‘chi’ te verzamelen is soepelheid bevorderen.

Lao Tsu