Inspireren, beleven en ervaren

Workshops

Ik neem de deelnemers mee van het prille begin van ontspanning in een boeiende ontdekkingstocht naar jouw unieke energie. Eens daar aangekomen bied ik eenvoudige oefeningen aan om vanuit deze energie te bewegen.

De workshops kunnen doorgaan in kleine groep (6 tot 8 deelnemers). Zo kan ik de deelnemers hands-on correcties geven en hun unieke energie wakker maken. Tevens kan  ik mee bewegen met een oefening waardoor de deelnemer een ervaring heeft die hij/zij moeilijk alleen kan vinden. Zo kan hij/zij nadien zelf verder oefenen bewust van deze ervaring.

Bij workshops in grotere groepen bouw ik met de groep een energie op die je niet alleen kan bereiken. Zo creëer je een ervaring waar alle deelnemers van genieten.

Een workshop kan zowel overdag als ’s avonds, ook in het weekend.

Een minimum van 3u. Hoe meer tijd er is, hoe dieper je in de ervaring van ontspanning kan gaan en hoe duidelijker je jouw unieke energie ontdekt. Het is dan ook logisch dat je meer beweegt vanuit deze ervaring.

Een workshop kan makkelijk een volledig weekend zijn tot zelfs een volledige week. Je kan ook opteren om een workshop op te delen in 5 delen, telkens een avond bijvoorbeeld.

Neem contact op voor een workshop op maat.

De workshops van één week gaan door in Les Barreaux in het hartje van Frankrijk.

NIEUW !!  NIEUW !!

Online workshop.

In je eigen ruimte kennis maken met Het Nieuwe Bewegen. Het kan.

12/10/2020, 19:00

Workshop in Schoten

Hoe ontspannen leven in een stressvolle maatschappij.

Wegens het succes op deze prachtige locatie gaat gaat de workshop terug door in augustus.

Ik neem jullie mee van het prille begin van ontspanning tot aangenaam vol ontspannen bewegen met een aantal heel eenvoudige oefeningen.

De beleving staat namelijk centraal.

  • Waar: Gezondheidscentrum Gennesareth, Gaaiendreef 13, Schoten
  • Wanneer: Maandag 12 oktober 2020 van 19u00 tot 21u30
  • Bijdrage:  40 euro
Inschrijven

De manier om ‘chi’ te verzamelen is soepelheid bevorderen.

Lao Tsu