Samen sterk.

Groepen

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Een sluimerend ontevreden gevoel? Je ziet de uitweg niet en het gaat van kwaad naar erger. Verlies je efficiëntie, kan je je moeilijk concentreren en geraakt je meer en meer uitgeput?

Ik kleine groepjes gaan we door twee delen:

  •  Ik bied je unieke en heel specifieke richtlijnen aan om je ontspanning terug te vinden en te laten evolueren naar meditatie. Je ontdekt jouw subtiele energie in de leefreactie en leert hoe je blokkades en ‘gevangen’ energie transformeert. Je energie neemt toe en deze ‘weet’ wat voor jou juist en goed is.
  •  Ik onthul de innerlijke principes die beschrijven wanneer jouw energie voor je houding en je bewegingen zorgt. We genieten optimaal van enkele eenvoudige oefeningen. Deze ervaring kan je toepassen in je dagelijkse leven. We oefenen ook met twee wat extra feedback geeft, om elkaar te steunen en gewoon omdat het leuk is.

Je gaat met meer energie naar huis wat zorgt voor een veerkrachtig en soepel lichaam, een heldere geest en ruime ademhaling. Je weet wat je wil en je hebt de drive om het effectief uit te voeren. Je neemt de touwtjes van jouw leven terug in handen.

De manier om ‘chi’ te verzamelen is soepelheid bevorderen.

Lao Tsu