Samen sterk.

Groepen

 

In kleine groepjes gaan we door twee delen:

  •  Terwijl je op een matje ligt, bied ik je unieke en heel specifieke richtlijnen aan om je ontspanning terug te vinden en te laten evolueren naar meditatie. Je ontdekt je Zelf en oefent je daar op te blijven richtten, wat zich ook aandient. Je Zelf neemt toe en je ontdekt de meest aangename beweging in de stilte.
  • Ik onthul de innerlijke principes die beschrijven wanneer je Zelf voor je houding en je bewegingen zorgt. We genieten optimaal van enkele eenvoudige oefeningen. Deze ervaring kan je toepassen in je dagelijkse leven. We oefenen ook met twee wat extra feedback geeft, we dagen elkaar uit om vanuit jeZelf te blijven staan en bewegen onder druk, om elkaar te steunen en gewoon omdat het leuk is.

Ik hou de groepjes klein (4 tot 8 deelnemers) zodat ik persoonlijk kan corrigeren en laten voelen hoe je ontspannen/energetisch zit, staat en beweegt. Deelnemers geven aan dat ze alleen niet zouden ontdekken wat ik hen laat voelen.

Door steeds meer je Zelf te ontdekken, verhoogt je energietrilling. Het is de informatie wie je bent en wat voor jou juist is. Tevens is het ook een beweging op zich. Het is dan de kunst om deze innerlijke beweging de drijfveer te laten zijn van de fysieke beweging. Dit continu blijven doorleven betekent dat je jouw unieke leven op de meest optimale en aangename manier vorm geeft.

22/04/2023, 14:00

Mannaz school Baasrode

Kennismaking: vind je Zelf (en je) aardi(n)g.

Eenvoudige en heldere richtlijnen zorgen ervoor dat je je Zelf ontdekt en interne richtlijnen versterken je aarding en standvastigheid.

Waar: Mannaz school, Sint-Ursmarusstraat 70, 9200 Dendermonde

Wanneer: zaterdag 22 april, 14u00 – 16u00

Maximum aantal deelnemers: 8

Bijdrage: 25 euro

Inschrijven
14/05/2023, 10:00

Cursus Wilrijk

Echt ontspannen en vrij bewegen

In deze twee dagen ontdek je wat ontspanning echt is, vind je je Zelf die je lichaam en geest voedt en heelt en volg je de interne richtlijnen om optimaal te bewegen.

Waar: Huis WelZijn,  Oudestraat 89, 2610 Wilrijk
Wanneer: zondagen 14 mei en 4 juni van 10u00-16u00
Maximum aantal deelnemers: 6
Bijdrage: €150.00

Inschrijven
07/07/2023, 10:00

Schoten

Introductie tot chi kung

Chi kung is een oefensysteem die je chi, energie, aanwendt om ontspannen en juist daardoor krachtig te beweegen.

Waar: Gezondheidscentrum Gennesareth,  Gaaiendreef 13, 2900 Schoten
Wanneer: vrijdag 7 juli maart van 10u00-16u00
Maximum aantal deelnemers: 8
Bijdrage: €75.00

Inschrijven

De manier om ‘chi’ te verzamelen is soepelheid bevorderen.

Lao Tsu